För ett tryggare centrum

Salems Kommun och centrumägaren Elisby tar ett gemensamt grepp för att öka tryggheten i Salems centrum.

Med start den 17 februari och en månad framåt kommer väktarinsatserna att förstärkas i centrum. Kommunen satsar samtidigt på alternativa aktiviteter för de ungdomar som vistas i centrum. Detta för att ge dem möjlighet till att hitta andra sysselsättningar och nya intressen. För ungdomar under 18 år finns som vanligt Fritidsgården Huset. För ungdomar mellan 18 och 22 år öppnas en ny kvällsverksamhet i en lokal i tidigare Skyttorpsskolan. Verksamheten anordnas först och främst under en månad med start fredagen den 17 februari. Lokalen delas med eftermiddagsaktiviteten Safe zone.

Ett flertal vuxna har visat intresse för att engagera sig i kommunens ungdomar. Är du vuxen och vill stödja ungdomarna? Kontakta Nattvandrarna i Salem på info@nattvandrarna-salem.se

Publicerad 16 februari 2017