Vad tycker du om Salems kommun?

Nu har SCBs medborgarundersökning som Salems kommun skickats ut till ett antal slumpvis utvalda invånare i åldrarna 18–84 år. Om du är en av dem så passa på att framföra din åsikt, alla svar är värdefulla.

I undersökningen har du möjlighet att berätta vad du tycker kommunens olika verksamheter samt vad du tycker om Salem som en plats att bo och leva på.

Din åsikt är viktigt och ger en inblick i vilka verksamheter som ni uppfattar som välfungerande samt vilka verksamheter kommunen kan utveckla ytterligare.

Sista datum för inkomna enkäter via post är 31 oktober och för ifyllnad på webben gäller 5 november.

Även om du inte fått enkäten hemskickad är din åsikt lika viktig. Du kan alltid framföra din synpunkt via formuläret på vår hemsida

Senast uppdaterad 03 oktober 2018