Vad tycker du om Salems kommun?

Nu har SCBs medborgarundersökning som Salems kommun skickats ut till 1 200, slumpvis utvalda, invånarna i åldrarna 18–84 år. Passa på att framföra din åsikt, alla svar är värdefulla!

I undersökningen har du som medborgare möjlighet att lämna uppgifter om hur du ser på kommunens olika verksamheter samt hur kommunen uppfattas som en plats att bo och leva i.

Din åsikt är viktigt och ger en inblick i vilka verksamheter som medborgarna uppfattar som välfungerande samt vilka verksamheter kommunen kan utveckla ytterligare.

Sista datum för inkomna enkäter via post är 24 oktober och för ifyllnad på webben gäller 27 oktober.

Publicerad 11 augusti 2017