Lärarstudenter från Holland besökte Rönninge gymnasium

En delegation på drygt 20 lärarstudenter och deras lärare från Windesheim University besökte onsdagen den 16 maj Rönninge gymnasium.

Under en sex dagar lång resa till Sverige besökte de bland annat Södertörns högskola och Skogsängsskolan samt Rönninge gymnasium i Salem.

- Det är spännande att se hur er skola är uppbygd och hur ni undervisar här, det är oerhört lärorikt för våra studenter att få se hur skolan funkar i andra länder. Fantastisk skolmat och jättefina omgivningar, säger Alwin Truin, som undervisar på lärarprogrammet på Windesheim.

Under dagen deltog de under ett par olika lektioner, fick smaka på skolmaten till lunch avslutade med information om kommunen som helhet av kommunstyrelsens ordförande Lennart Kalderén (M).

Senast uppdaterad 16 maj 2018