Tabell över företagsklimatet i Salems kommun (grå) jämfört med länet (blå) och hela landet (svart).

Fortsatt bra företagsklimat i Salem

Svenskt Näringsliv genomför regelbundet en undersökning för att mäta hur företagare upplever det lokala företagsklimatet i sin kommun. Salems kommun fortsätter att klättra uppåt och har ett bättre resultat än både läns- och riksgenomsnittet.

I årets undersökning var det totalt nästan 31 000 företagare som svarade.

- För Salems kommun kan vi med glädje notera att vi uppvisar en god trend där företagarna upplever ett förbättrat företagsklimat i kommunen under de senaste åren. Det innebär inte att vi nöjer oss utan söker i dialog med det lokala näringslivet vägar till fortsatta förbättringar, säger Mats Berglund, kommundirektör i Salem.

Mats Bergstrom
Kommundirektör