Startsida » Arbetssökande

Välkommen att arbeta i Salems kommun!

Vi har flextid, individuell lönesättning, friskvårdskort till kommunens sporthall med bl a vattengymnastik och en modern gymanläggning.
 
 
Mitt i grönskan och bland sjöar hittar du Stockholmskommunen Salem. Den nära och natursköna pärlan. Stanna en stund i Salem och du märker skillnaden. Här har ca 15 000 personer sina hem. Närhet präglar Salem både inom kommungränsen och i sin förbindelse med omvärlden. Kommunen ligger på ett bekvämt avstånd till det mesta. Knappt 30 minuter med pendeltåget till Stockholms Central och E:4an ligger nästgårds. Salem är i första hand en boendekommun. Kommunen är största arbetsgivaren med ca 900 anställda. 
 
Ett bra utbud av kultur- och föreningsliv med bl a kulturskola, ishall, simhall, flera moderna sporthallar och golfbana finns. I första hand förknippas dock Salems kommun med de gröna rekreationsmöjligheterna; i skogar, vid sjöar och Mälaren. En bit orörd landsbygd på kulturhistoriskt intressanta marker.
 
Vi har flextidsavtal för all administrativ personal och för en del schemalagd verksamhet. Vi har ett rikt friskvårdsutbud för personalen. Friskvårdskort på Medleys anläggning Säby sim- och sporthall, friskvårdstimme, friskvårdspeng samt tillgång till tennistider och en egen styrketräningslokal i kommunhuset. Vi satsar på hälsa.
 

Åsa Olsen 2015-08-24 10:25Skriv ut